Monday, 28 May 2012

fun sex : day 2 (part 2)

syam ajak diaorg tengok kteorg wat projek...
memang keje gila but aku bangga sebab dpt tayang body gebu aku ni dpn diaorang...
joe lak tukang rakam performance kteorg...

syam berdiri atas katil & aku lak melutut ngdap dia..
guess what yg aku wat??
aku hisap batang syam dengan penuh nikmat...
da agak lama aku hisap tu, syam suruh aku baring lak...
dia nak hisap pantat aku...
tapi sebelum tu, syam sapu aiskrim vanilla feveret dia kat pantat aku...
katanya nak bagi pantat aku lagi juicy...

syam jilat pantat aku ngn penuh syahwat...
pantat aku dihisap2...lidah syam menjilat-jilat kelentit dgn penuh nikmat...
"aaaahhhhhh.....emmmmmmm...aaaahhh.....lagi syam...lagi...ahhhhhh....."
dlm dok sedap2 jilat pantat aku, tangan syam ni dok meraba2 tetek aku...
pastu kteorg tukar posisi feveret kteorg iaitu posisi 69...
syam baring dgn batang dia yg tercacak tu...
aku lak dok belah atas...
masing2 melayan bahagian masing2....
x puas ngn jilat, syam meramas-ramas & jolok jari dia kat pantat aku...
aku lak hisap batang syam yang da keras tahap gaban tu...

puas ngn posisi camtu, sya nak masukkan lak batang dia kat pantat aku...
syam baring dgn batang dia yg tercacak tu...
aku lak slow2 masukkan batang dia kat pantat  aku...
terhenjut2 lah aku atas katil tu...
aku henjut laju2....
tangan syam lak dok meramas tetek aku yg bergegar melayang2 masa dok henjut tu...
lepas aku penat menghenjut, syam tukar posisi lak...
syam baringkan aku....
and then, syam bukak kaki aku bia terkangkang & terus masukkan batang dia dgn penuh nikmat...
"aaaahhhhhh....laju lagi syam....eeeemmm......masuk dalam lagi....aaahhhhh....aaaahhhhhh....fuck me baby..."
batang syam ditusuk2 dengan laju ke dalam lubang pantat aku...

syam bangunkan aku suruh aku wat doggy style lak....
aku pun tertonggeng la bontot ke arah batang syam...
batang syam masuk lagi dlm lubang pantat aku...
dikemudinya batang dia sedalam yg boleh....
"syam nak terpancut da ni..."
"syam pancut kat tetek anne..."
aku pun baring & pancutan air mani syam menghangatkan tetek aku...
aku pun baring rehat kepenatan melayan nafsu kuda syam ni...
nafsu syam ganas tapi aku sgt sukakannya...

rupa2nya joe ngn carl da bogelkan ally ngn amy dlm bilik tu...
suma tgh beromen x hengat...

you dick are awesome!

fun sex : day 2 (part 1)

aku ngn syam terjaga dlm kol 9 pagi...
apartment kteorg senyap sunyi je lagi masa tu...
mesti yg len2 tgh dibuai mimpi lagi...
syam suruh aku berkemban dengan towel...
dia nak sambung kat living room lak alang2 semua tdo lagi...
aku pun follow je la...

syam pasang dvd...
citer blues rupanya...
gila teransang aku tgk video tu...
tangan syam da mula teraba2 kat peha aku...
syam usap2 peha gebu aku...
x semena-mena tangan syam da masuk dalam towel tu...
meraba2 pantat aku....
pantat aku diramas-ramas & dijolok2 dgn jari syam...
aku pun da terkangkang utk bukak ruang tangan syam men kat pantat aku....

tangan aku pun menjalar mencari batang yang da puaskan nafsu aku mlm tadi...
baru je tangan aku nak masuk dlm towel syam, joe ngn ally da kua dari bilik dorang...
"x puas lagi men kat bilik la...hahaha...." sedap2 je joe sound kteorg...
syam lak g balas... "aku rasa macam nak wat show dpn korang la bagi aku betul2 puas...korang patut tgk cmne  anne terjerit2 semalam..."
syam nak wat show fuck aku dpn diaorang ke???
gila lah syam ni tp dlm hati x sbr2 nak wat gak....

sudahnya semua layan movie blues yg syam ni dok pasang...
we all pun kissing mcm xde org len je da dpn tv ni...
semua da hanyut dlm dunia masing2...

lubuk da kena tebuk : day 1

seperti yang dijanjikan syam, dia da sewa sebuah apartment mewah 3 bilik untuk kteorg memantat puas2...
syam cabar geng2 kteorg sape yg berani nak join tp dengan syarat kena wat projek memantat & dress code utk girls kena la yg sleveeless & paling penting singkat, ketat & seksi...
memang kaw2 syarat syam ni letak...
so, yg sahut cabaran cuma Johan @ Joe ngn Alisya @ ally & Haikal @ Carl ngn Amylea @ Amy..
elok sangat la ada lagi 2 org couple...
ngam2 sorang satu bilik...
aku ngn syam of course la dpt master bedroom...
siap ngn jakuzzi lagi tu...

sampai je kat apartment tu, suma terus meluru kat bilik masing2..
da x tahan sgt gamaknya tengok girls pakai seksi camni...
mau x terangkat bebird masing2...
syam pun x terkecuali...
terus je dia dukung aku masuk bilik...
yg lain2 tukang sorak je...
syam baringkan aku kat katil...
aku nak dia yg jadi pengemudi projek...

syam pun mulakan projek ngn membogelkan diri dia terlebih dahulu...
nek teransang lak aku tgk laki bogel live dpn mata ni...
selalu dok tgk dlm porn video je...
but, aku cuba control nafsu yg bergelora ni...
syam pun tanggalkan satu2 baju aku...
start dengan mini skrit aku...and then blouse aku...
so, yg tinggal cuma bikini je...
saje aku pakai bikini sebab nak bagi lagi seksi...

projek pun bermula...
aku ngn syam kissing...
tp syam kiss mmg superb...
memang terangkat nafsu aku...
abes satu bdan aku kena kiss...
lovebite aku xtaw la da bpe kena cacah...
boleh tahan gak la nafsu syam ni...

pastu syam bogelkan aku...
tetek aku dihisap dengan penuh nikmat...
aaahhhh.....
pantat aku pun dijilat2 & dihisap2 dgn penuh nikmat...
eemmmmm....aaaahhh......
pastu tukar posisi 69 lak...
sama2 melayan part masing2...
syam layan pantat aku...
aku lak layan hisap batang dia...
gila keras la batang dia ni...
"syam masukkan la batang tu cepat....anne x tahan da ni..."
syam mintak aku basahkan batang dia ngn air liur aku...

syam baringkan aku & mintak aku kangkang seluas yg aku mampu....
syam mula melutut depan pantat aku...
slow2 syam masukkan batang dia kat aku....
"syam...anne sakit la.."
"tahan ye syg...sket lagi nk pecahkan u punya dara ni..."
on the same time, syam kiss aku & gigit2 telinga aku...
bila dia wat camtu aku rasa melayang2 dengan nafsu seks ni...
syam still mencuba untuk masukkan batang dia lebih dalam kat pantat aku...
slow2 syam masukkan...
"pantat U ni ketat...I suka...rasa macam nak hari2 je fuck u ni..."
"tahan ye syg...eemmmm....ahhhhhhhhhhh...."

aku pun jerit sekuatnya...
aaahhhhhhhhhhhhhhhhh.....................
sakit tapi sangat nikmat tusukan batang syam tu...
dara aku berjaya dipecahkan dengan tusukan batang syam yang panjang tu...
"U ni hebatlah anne..."
kteorang pun teruskan dengan posisi doggy style...
kali ni aku da x takut skt lagi...
memang best layanan syam...
at last kteorg tertido sebab penat sangat...
3 round kteorg bedal mlm tu...
mmg nafsu kuda la masing2...
aku tdo dlm pelukan syam tanpa seurat benang pun...
syam yang mintak camtu sebab dia nak main2 lagi ngn tetek aku sampai tertido...

amy ngn ally pun mesti tgh syok gak...
aku dgr suara diaorg terjerit2 gak...

seks ringan-ringan

dulu aku cuma tau men seks ringan2 ni je...
men kiss2 mulut...lovebite kat leher & tetek tu selalu la aku wat...
paling best bila dapat lovebite...
masa tu abes kat semua orang pun aku nak tayang lovebite aku tu...
kalau ada dekat tetek lagi la syok aku nak tayang kat member2...
pakai je dress yg terbukak lurah dendam tu...
confirm jadi kebanggaan bila dapat tayang lovebite kat situ...
yang paling bangga of course la my boyfie...
dpt buat calit camtu kat tetek aku...
chikaro len dlm geng aku mana ada lagi yg berani nak cacah lovebite kat situ...

masa nak kena cacah lovebite tu, aku lepak2 tepi pantai ngn Syamsul @ a.k.a boyfie aku....
malam tu aku pakai tube ngn jeans...
aku rasa macam tersalah pilih tube je...
ketat sampai aku rasa tetek ni macam nak tersembul keluar je...
Syam ni pun asyik dok usha2 je barang yg nak tersembul ni...
kteorg parking kete kat bawah pokok rhu...
dok dlm kete je sebab hujan lebat mlm tu utk lepak2 kat luar...

hujan2 gini mau x sejuk badan aku bila sarung tube gini...
"syam, anne sejuk la..."
"jom duduk kat seat belakang...syam peluk anne bagi hangat..."
aku ngn syam pun pindah kat seat blkg...
syam kangkang untuk aku duduk kat celah kaki dia...
maka dengan itu syam pun peluk la aku seerat-eratnya...
meramas-ramas tetek aku...
aku pun layan je la kena ramas camtu...
siap celup tangan dalam tube aku lak tu...

pastu kteorang kiss mulut bagai nak rak...
hisap2 mulut masing2...
memang terangkat abes...
tgh dok syok kissing tu syam pegi lurut kat tube aku tu...
maka terpampanglah tetek aku yg putih lagi gebu tu...
aku x rasa segan tapi bangga sebab dpt nak show off barang yg nak tersembul tu kat syam...
syam pun meneruskan kegiatan dia dengan mencacah lovebite kat tetek aku...
abes dada, leher ngn tetek aku penuh dengan lovebite...
aku pun x ketinggalan cacah lovebite kat syam...

tiba2 tangan syam menjalar ke arah jeans aku...
dia cuba meraba sekitar pantat aku...
mau x teransang kena raba camtu...
syam cuba untuk bukak jeans aku...
tapi aku x bagi....

"syam nak wat pe ni?"
"syam x tahan tengok tetek gebu anne...batang syam da keras sangat tengok anne camtu...kalau x caya pegang la batang syam ni..."
aku pun meraba2 la batang syam ni...
memang da keras da pun...aku pun nek teransang...
panjang pulak tu..perghhh...memang barang sedap...
terbayang2 alangkah nikmat kalau dapat kena ngn batang keras camni...
"tapi anne x sedia lagi...lagipun anne nak rasmi lubuk ni kat tmpt yg special...xnak la dlm kete camni...tapi kalau syam nak tengok, anne boleh tunjuk..."
aku pun tanggalkan jeans aku tu...
nasib baiklah kete syam ni luas...x la susah sgt nak melurutkan jeans ni..

dan2 aku tanggalkan jeans tu, syam cepat2 baringkan aku kat seat belakng tu...
katanya nak x dpt nak jolok pun, dapat jilat pantat aku pun jadi la...
aku pun landing baek punya bagi senang syam nak mulakan projek...
aaaahhhhh.....emmmmmm.....ahhhhhhhhh.....
memang syok syam ni wat projek....
aku pun cadang wat posisi 69...
dia layan pantat aku, aku layan batang dia...
gila keras batang si syam ni kena hisap jilat ngn aku...
aku pun syok je kena jilat ngn syam ni....
lama gak kteorg wat projek...

tibe2 syam cakap, "syam nak pancut kat tetek anne ni..."
hangat je tetek aku pas kena pancut tu...
aku pun bisik kat syam, "kalau syam dpt book bilik hotel first class, anytime anne bg syam jolok batang syam kat pantat anne ni.."
seyes aku rasa seronok sgt dgn layanan syam sampai membuatkan aku setuju untuk wat next projek tu...
first time nak kena tebuk mestilah nak demand...

esoknya, masa hangout ngn member2 lain, aku saje je sarung dress yang terbelah kat lurah dendam tu...
saje nak tayang lovebite yg baru kena cacah semalam...
Joe blh plak tanya soalan cepu emas kat syam...
"bila nak tebuk anne? lovebite bagai da tu...xkan ko senang2 je tahan nafsu ko syam?"
syam pun terus dtg peluk aku dari belakang dan cium leher aku... "aku da book apartment 3 hari 2 malam untuk aku ngn anne memantat puas2....kalau korang nak join pun boleh..tapi wat projek kat bilik asing2...hahahaha...."

i love you syam.... <3