Monday, 28 May 2012

seks ringan-ringan

dulu aku cuma tau men seks ringan2 ni je...
men kiss2 mulut...lovebite kat leher & tetek tu selalu la aku wat...
paling best bila dapat lovebite...
masa tu abes kat semua orang pun aku nak tayang lovebite aku tu...
kalau ada dekat tetek lagi la syok aku nak tayang kat member2...
pakai je dress yg terbukak lurah dendam tu...
confirm jadi kebanggaan bila dapat tayang lovebite kat situ...
yang paling bangga of course la my boyfie...
dpt buat calit camtu kat tetek aku...
chikaro len dlm geng aku mana ada lagi yg berani nak cacah lovebite kat situ...

masa nak kena cacah lovebite tu, aku lepak2 tepi pantai ngn Syamsul @ a.k.a boyfie aku....
malam tu aku pakai tube ngn jeans...
aku rasa macam tersalah pilih tube je...
ketat sampai aku rasa tetek ni macam nak tersembul keluar je...
Syam ni pun asyik dok usha2 je barang yg nak tersembul ni...
kteorg parking kete kat bawah pokok rhu...
dok dlm kete je sebab hujan lebat mlm tu utk lepak2 kat luar...

hujan2 gini mau x sejuk badan aku bila sarung tube gini...
"syam, anne sejuk la..."
"jom duduk kat seat belakang...syam peluk anne bagi hangat..."
aku ngn syam pun pindah kat seat blkg...
syam kangkang untuk aku duduk kat celah kaki dia...
maka dengan itu syam pun peluk la aku seerat-eratnya...
meramas-ramas tetek aku...
aku pun layan je la kena ramas camtu...
siap celup tangan dalam tube aku lak tu...

pastu kteorang kiss mulut bagai nak rak...
hisap2 mulut masing2...
memang terangkat abes...
tgh dok syok kissing tu syam pegi lurut kat tube aku tu...
maka terpampanglah tetek aku yg putih lagi gebu tu...
aku x rasa segan tapi bangga sebab dpt nak show off barang yg nak tersembul tu kat syam...
syam pun meneruskan kegiatan dia dengan mencacah lovebite kat tetek aku...
abes dada, leher ngn tetek aku penuh dengan lovebite...
aku pun x ketinggalan cacah lovebite kat syam...

tiba2 tangan syam menjalar ke arah jeans aku...
dia cuba meraba sekitar pantat aku...
mau x teransang kena raba camtu...
syam cuba untuk bukak jeans aku...
tapi aku x bagi....

"syam nak wat pe ni?"
"syam x tahan tengok tetek gebu anne...batang syam da keras sangat tengok anne camtu...kalau x caya pegang la batang syam ni..."
aku pun meraba2 la batang syam ni...
memang da keras da pun...aku pun nek teransang...
panjang pulak tu..perghhh...memang barang sedap...
terbayang2 alangkah nikmat kalau dapat kena ngn batang keras camni...
"tapi anne x sedia lagi...lagipun anne nak rasmi lubuk ni kat tmpt yg special...xnak la dlm kete camni...tapi kalau syam nak tengok, anne boleh tunjuk..."
aku pun tanggalkan jeans aku tu...
nasib baiklah kete syam ni luas...x la susah sgt nak melurutkan jeans ni..

dan2 aku tanggalkan jeans tu, syam cepat2 baringkan aku kat seat belakng tu...
katanya nak x dpt nak jolok pun, dapat jilat pantat aku pun jadi la...
aku pun landing baek punya bagi senang syam nak mulakan projek...
aaaahhhhh.....emmmmmm.....ahhhhhhhhh.....
memang syok syam ni wat projek....
aku pun cadang wat posisi 69...
dia layan pantat aku, aku layan batang dia...
gila keras batang si syam ni kena hisap jilat ngn aku...
aku pun syok je kena jilat ngn syam ni....
lama gak kteorg wat projek...

tibe2 syam cakap, "syam nak pancut kat tetek anne ni..."
hangat je tetek aku pas kena pancut tu...
aku pun bisik kat syam, "kalau syam dpt book bilik hotel first class, anytime anne bg syam jolok batang syam kat pantat anne ni.."
seyes aku rasa seronok sgt dgn layanan syam sampai membuatkan aku setuju untuk wat next projek tu...
first time nak kena tebuk mestilah nak demand...

esoknya, masa hangout ngn member2 lain, aku saje je sarung dress yang terbelah kat lurah dendam tu...
saje nak tayang lovebite yg baru kena cacah semalam...
Joe blh plak tanya soalan cepu emas kat syam...
"bila nak tebuk anne? lovebite bagai da tu...xkan ko senang2 je tahan nafsu ko syam?"
syam pun terus dtg peluk aku dari belakang dan cium leher aku... "aku da book apartment 3 hari 2 malam untuk aku ngn anne memantat puas2....kalau korang nak join pun boleh..tapi wat projek kat bilik asing2...hahahaha...."

i love you syam.... <3

6 comments:

  1. aku nak pantat ko...kat hotel

    ReplyDelete
  2. Aku tak reti buat lovebite.. Demmm..

    ReplyDelete
  3. Baca cite ni mcm syamsul tu mmber aw lak..pastu joe lak mmg ngam ni mesti dieorg kan...

    ReplyDelete
  4. mati dah blog ni ..last update may 2012...ruginya..banyak kisah menarik belum share ni..
    ni blog aku kalau korang nak baca:

    www.diaskandalku.blogspot.com

    ReplyDelete